Binnen 1 dag jouw scooterrijbewijs met Spoedcursus Scooterrijbewijs Nederland!

Spoedcursus Scooterrijbewijs Nederland scooterrijles in 1 dag

Scooterrijbewijs in 1 dag!

Scooterrijschool Spoedcursus Scooterrijbewijs Nederland helpt je met de snelcursus scooter rijlessen vanaf het eerste contact met het zo goedkoop mogelijk halen van het scooterrijbewijs in 1 dag zodat je snel en veilig de weg op kunt.

Een betrouwbare, degelijke, goede en snelle spoedcursus met je scooter rijopleiding voor het scooterrijbewijs in 1 dag is noodzakelijk om snel het scooterrijbewijs AM2 te halen!

Snelcursus scooterrijbewijs

We starten met de 1 daagse scooter rijopleiding om 08.15 uur en zijn klaar rond 13.15 uur waarna we aansluitend in de middag het praktijkrijexamen AM2 voor de scooter.

  1. Theoretische briefing
  2. Scooter rijles
  3. Scooter praktijk examen
Spoedcursus Scooterrijbewijs Nederland scooterrijles in 1 dag

Theoretische briefing

In de ochtend beginnen we met een korte theoretische briefing en bespreken alle aandachtspunten die bij het CBR van de examinatoren van je worden verwacht en waarop je wordt beoordeeld.

Alle belangrijke zaken met betrekking tot de verkeersveiligheid zoals onder andere de juiste bediening van de scooter, de plaats rijbaan en de daarbij behorende snelheid, het juist toepassen van de verkeersregels en de voorrangsregels met de daarbij behorende verkeersborden, het toepassen van het ruimtekussen, de juiste wijze van vooruitkijken en de daarbij behorende juiste kijktechniek zullen dan worden besproken.

Spoedcursus Scooterrijbewijs Nederland scooterrijles in 1 dag

Scooter rijles

Vervolgens rijden we met de bromfiets of scooter door het examengebied waar je gaat afrijden en behandelen we alle belangrijke situaties op die je op het scooterrijexamen AM kunt tegenkomen. Tijdens deze snelcursus en spoedcursus scooterrijlessen binnen 1 dag leer je alles van een ervaren scooter instructeur.

De ervaren scooter instructeur kent alle examenroutes heel goed en gaat deze ook met je rijden zodat je een goede bekendheid hebt in het examengebied en niet voor vervelende verrassingen zult staan. Hij volgt je op de scooter en kan je ook alle lastige verkeerssituaties goed uitleggen en demonstreren waardoor je alles sneller en beter begrijpt en daarna goed uitvoert. Hierdoor leveren we dus maatmerk, en dat heb je ook nodig!

Spoedcursus Scooterrijbewijs Nederland scooterrijles in 1 dag

Scooter praktijk examen

In de middag doe je het scooter praktijkexamen AM bij het CBR. Dit examen duurt ongeveer 25 tot 30 minuten. Voorafgaand het rijexamen maak je kennis met de CBR rijexaminator die je tevens ook op je gemak zal proberen te stellen, en je wat technische vragen stelt over de helm, de snelheden, de borden en over de scooter zelf. Tevens zal hij je geldige legitimatie controleren alsmede je theoriecertificaat, beide dien je altijd bij je te hebben op deze dag.

Omdat je met deze spoedcursus alle theoretische kennis van de scooter in de ochtend in de praktijk hebt gebracht bij bromfiets en scooter rijschool Spoedcursus Scooterrijbewijs Nederland en heel goed hebt geoefend ben je uiteraard prima voorbereid om de eerste keer te kunnen slagen voor je scooter rijbewijs. Je kans van slagen is dus hierdoor maximaal met circa 90%.

Spoedcursus Scooterrijbewijs Nederland scooterrijles in 1 dag